Néha a legjobb tanácsadónak is kell segítség

Meta Consulting

A Meta Consulting több iparágban is szerzett tapasztalatokat, teljesített projekteket, ügyfeleink többsége banki, biztosítói, FMCG és távközlési iparágból kerül ki, de dolgozunk államigazgatási területeken is.

Szolgáltatásaink

Adattárházak, vezetői információs és jelentés-készítő rendszerek, operatív és analitikus CRM rendszerek, üzleti tervező- és elemző-rendszerek kialakításában van tapasztalatunk, többféle technológiai platformon is.

Ezekhez kapcsolódóan foglalkozunk metaadat kezeléssel és adattisztítással is.

Üzleti intelligencia, adattárház

Az informatikai tanácsadás területén az informatikai stratégia kialakításától, a szállító, tanácsadó és/vagy technológia kiválasztáson keresztül, a projektek vezetéséig és minőségbiztosításáig terjed szolgáltatási palettánk. A tanácsadó-, fejlesztő cégek számára tervezés, ajánlat készítés és prezentáció, és egyedi konzultációs szolgáltatásokat nyújtunk.

IT tanácsadás, meta consulting

Projektjeink során igyekszünk széles partnerkapcsolati hálónkból azokat a megoldásokat kiválasztani, melyek ügyfeleink igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelnek és korszerű, hatékony technológiát alkalmaznak („best-of-breed” koncepció). Rendszerintegrátorként az igényfelmérés, tervezés, projektvezetés és komplex megoldás-szállítás, illetve az „egykapus támogatás” jellegű tevékenységekkel segítjük ügyfeleinket. Rendszerintegrátorként a fentiek mellett vállalatirányítási (ERP), dokumentum-kezelő, tudás menedzsment rendszerekkel, kockázatkezelési megoldásokkal is foglalkozunk.

 

Rendszerintegráció

Megbízóink egyedi igényei alapján, olyan testre szabott rendszerek tervezése és megvalósítása, melyek hatékonyan és költség-hatékonyan megoldják, illetve segítik megoldani ügyfeleink problémáit.

A rendszerek tervezése során architektúra tervezési, és adatmodellezési szolgáltatásokat nyújtunk, mind döntéstámogató mind tranzakciós rendszerek kialakításához.

A modellezés területén logikai és fizikai, normalizált és dimenziós adatmodelleket, valamint folyamat modelleket alakítunk ki, illetve szabunk testre meglévő modelljeinkre
és partnereink referencia modelljeire alapozva.

Egyedi fejlesztés, adatmodellezés