Néha a legjobb tanácsadónak is kell segítség

Meta Consulting

Bemutatkozunk

A Meta Consulting Kft. 2002 végén alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az informatikai és pénzügyi területen.

Az alapításkor célként azt tűztük ki, hogy olyan vállalkozást hozzunk létre, mely a magyar és nemzetközi ügyfelek számára tanácsadási, fejlesztési és rendszerintegrátori szolgáltatásokat nyújt, magyar árakon, de nemzetközi minőségben.

A Meta Consulting Kft. komplex informatikai projektek megvalósításához nyújt támogatást ügyfelei és partnerei számára. Sok éves szakirányú tapasztalattal rendelkező szakértőink segítséget nyújtanak abban, hogy a projektek gördülékenyen, a lehető legkisebb kockázattal valósuljanak meg.

A kis cégméretből és az alacsony költségszintből adódóan igen kedvező áron kínálunk minőségi munkát ügyfeleinknek. A cégméretből adódik rugalmasságunk is, gyakorlatilag napi szinten tudjuk követni ügyfeleink igényeit. Munkánk során olyan együttműködésre törekszünk, amely hosszú távon biztosítja partnereink megelégedettségét.

Az egyik legfontosabb szempont munkánk végzése során, hogy olyan minőségben dolgozzunk hogy „ne kelljen marketingre költeni”, azaz ügyfeleink legyenek teljes mértékben elégedettek szolgáltatásainkkal, ajánljanak minket és legyenek visszatérő „vendégeink”. Ezt az eddigi munkáink során sikeresen el is tudtuk érni, megbízásaink túlnyomó többsége régebbi ügyfeleinktől érkezik.

 

Miért Meta Consulting?

Időnként a tanácsadónak is szüksége lehet arra, hogy a felmerült problémákat, megoldási ötleteket egy külső szakértővel megbeszélje. Másrészt lehetnek ügyfeleinknél, partnereinknél olyan speciális szaktudást igénylő feladatok, melyekre csak időnként jelentkeznek, viszont fontos a magas minőség. Ilyenkor célszerűbb és hatékonyabb külső tanácsadói segítséget igénybe venni a probléma megoldásának idejére.

A Meta Consulting név ezt, a tanácsadás a tanácsadóknak szemléletet takarja, amit szlogenünk is kifejez: „Néha a legjobb tanácsadónak is kell segítség.”

 

Adataink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Név:

Meta Consulting Kft.

Cím:

8000 Székesfehérvár, Máriavölgyi u. 79.

Telefonszám:

(30) 565-9901

E-mail:

metaconsulting@metaconsulting.hu

Adószám:

12961696-2-07

EU adószám:

HU12961696

Számlavezető bank:

CIB Bank Zrt.

Bankszámlaszám:

11101002-12961696-01000003